EASY CLEAN verzorging van de stoffen

Droom je van een bank in een lichte kleur maar ben je bang voor vuil? Dankzij de innovatieve apprêtuur hoef je niet meer te vrezen voor vlekken en zullen je meubels voor altijd stralend schoon zijn! Je hoeft alleen maar één van de EASY CLEAN stoffen te kiezen, waarvan je eenvoudig de meest hardnekkige vlekken kunt verwijderen. 

Posted By: In: Advies On: Comment: 0 Hit: 1947

Hieronder vind je een beschrijving hoe je de meest voorkomende vlekken moet verwijderen en leer je de belangrijkste regels omtrent het gebruik van EASY CLEAN stoffen.  Schrijf ons in geval van twijfel 

Verwijdermethoden van de meest voorkomende vlekken:

Verwijdermethoden van de meest voorkomende vlekken:

 1.      Verwijder het vuil met een lepeltje: zachtjes, zonder de vlek in te wrijven.
 2.      Besprenkel de resten met water en neem het af met keukenpapier.
 3.      Laten opdrogen. 

Vlekken door dunne vloeistoffen zoals koffie:

 1.      Neem de vloeistof op met keukenpapier.
 2.      Besprenkel de resten met water en neem het af met keukenpapier.
 3.      Laten opdrogen. 

Vlekken door penneninkt:

 1.      Verwijder de vlek door stevig te vegen met een vlakgom.
 2.      De stof wordt weer helemaal schoon.

De belangrijkste regels omtrent het reinigen van EASY CEAN stoffen:

 • De vloeistof moet van het stofoppervlak worden afgenomen met behulp van goed absorberend materiaal en zonder druk uit te oefenen. De resterende vloeistof dient te worden opgenomen door met schoon en droog materiaal (katoenen doek, keukenpapier etc.) te vegen met lichte druk.
 • Indien de vloeistof een vlek achterlaat, moet deze worden verwijderd met een met zeep bevochtigde katoenen doek, waarbij moet worden opgelet dat de vlek zich niet uitbreidt. Keer het met zeep bevochtigde doekje om na ieder contact met de stof, opdat de vlek niet wordt verspreid en ingewreven. De zeep vervolgens uitspoelen met water.
 • Droge vervuiling (modder, as, stof, cosmetica etc.) moeten van de stof worden gezogen voordat ze in de binnenste lagen van de stof trekt. Eventuele resten afschudden en zacht borstelen. Indien de vlek niet verdwijnt kan deze met ronde bewegingen worden uitgewreven met een met zeep bevochtigd katoenen doekje.
 • Andere soorten vlekken behandelen met een vochtige katoenen doek met hypo-allergene zeep. Vervolgens met lichte druk de vlek uitwrijven zonder dat deze zich uitbreidt. De bewegingen moeten delicaat en circulerend zijn.
 • Gemorste vloeistof onmiddellijk reinigen door de vlekken van buiten naar binnen te vegen zonder al te veel schuring te veroorzaken.
 • Na afloop van het reinigen het gebied rond de vlek afvegen met een vochtig doekje om eenzelfde vochtigheid te verkrijgen. Drogen door ronde bewegingen te maken met een haarföhn op de laagste temperatuur.
 • Gebruik hypo-allergene zeep om het product te reinigen. Gebruik geen afwasmiddel, vloeibare zeep, basische oplosmiddelen, oplosmiddelen op basis van aardolie of huishoudelijke schoonmaakmiddelen als bleekmiddel etc.
 • Gebruik nooit een strijkijzer om de stof te drogen.
 • Geen tapijtreinigers gebruiken.
 • Regelmatige reiniging en verzorging van de stoffering voorkomt het ontstaan van vuil en verlengt de levensduur aanzienlijk.
 • Alle producten die bestemd zijn voor reiniging en verzorging van stoffering moeten eerst worden getest op een onzichtbare plek. Breng de middelen altijd aan op de oppervlakken van zoom tot zoom.

Comments

Leave your comment

Prestashop Appliance - Powered by TurnKey Linux