Ideale hoezen voor families met kinderen

Voor families met kinderen is de bank in de huiskamer meer dan alleen een plek voor volwassenen om uit te rusten. Vaak is het ook een speelplaats van kinderen, hetgeen het risico op ongewenste vlekken aanzienlijk vergroot. Als je vreest voor je nieuwe bekleding, lees dan onze artikel waarin wij adviseren waar je op moet letten wanneer je stoffen kiest terwijl thuis kleine kinderen hebt.  

Posted By: In: Advies On: Comment: 0 Hit: 1463

Bij de keuze voor een hoes voor de bank is voor families met kinderen is de functionaliteit van de stof het belangrijkst: De stoffering moet vervaardigd zijn uit textiel met een hoge schuurbestendigheid. Deze eigenschap wordt uitgedrukt in Martindale-cycli. Ieder resultaat boven de 25000 cycli betekent dat de bekleding een hoge schuurbestendigheid heeft. Een bank met dergelijk materiaal zal er langer als nieuw uitzien.

Tijdens speelpartijen van kinderen op de bank kunnen zeer eenvoudig vlekken ontstaan door kleurpotloden en stiften. Een moment van onoplettendheid is genoeg en ons kind morst sap over de bank of raakt deze overal aan met vingers onder de chocolade. Zulke vlekken ontstaan onverwacht en verwijdering ervan kan zeer lastig zijn.

De stress die gepaard gaat met de zorg voor het uiterlijk van onze bank kan worden geminimaliseerd door bijv. makkelijke te reinigen textiel te kiezen. Onze stoffen op basis van de EASY CLEAN technologie (link) beschikken over een speciale beschermende laag die het eenvoudiger maakt om de bank schoon te houden. Vlekken gaan er sneller uit en hoeven alleen te worden behandeld met water en keukenpapier, eventueel met toevoeging van een beetje zeep. Bovendien hebben deze stoffen een schuurbestendigheid van maarliefst 50000 Martindale-cycli.

Wil je met eigen ogen zien of deze stoffen opgewassen zijn tegen je dollende kleintjes? Bestel gratis textieltesters en geef ze aan je kinderen om mee te spelen. Je zult zien hoe makkelijk je vervolgens de ongewenste effecten van hun speelplezier kunt laten verdwijnen. :)

Hier kun je meer lezen over onze innovatieve technologieën voor eenvoudigere reiniging.

Lees ook de uitgebreide informatie over het reinigen van EASY CLEAN en WATER REPELLENT stoffen. lees meer

Comments

Leave your comment