Over ons

Scandinavische eenvoud gecombineerd met comfort en stijl. Dat is een samenvatting in een notendop van IKEA-meubels, die al sinds jaar en dag ongekend populair zijn, ook onder Europese veeleisende klanten. Veel mensen bezitten IKEA-meubels of plannen de aankoop ervan, maar stuiten dan op problemen vanwege de zeer beperkte keuze op het gebied van stoffen en kleuren. Het is niet moeilijk om een algemeen beschikbaar meubel te kopen; lastiger is het om ervoor te zorgen dat deze een uniek uiterlijk verkrijgt dat ons karakter en levensstijl weerspiegelt.

Zo is Soferia ontstaan. Een winkel die op bestelling vervaardigde hoezen voor IKEA-banken en -fauteuils aanbiedt.

onas2 (1).png
Soferia levert de hoogste kwaliteit hoezen. Onze hoezen bieden niet alleen uitgebreide mogelijkheden wat betreft kleuren en patronen. Ze helpen om de meubels persoonlijk te maken en het interieur een verandering te laten ondergaan. Bovendien is de verzorging van de stoffen probleemloos dankzij de hoogste kwaliteit textiel.

Hoe werkt het?

fotel1.png

1Kies een product

fotel2.png

2Kies een stof

fotel2.png

3Geniet van je veranderde interieur!

Veelzijdig assortiment

Onze producten zijn geen gewone hoezen zoals in de IKEA-winkel. Het zijn uitzonderlijke hoezen van enkele tientallen soorten stoffen en kleuren. De moderne en unieke patronen staan het toen om de keuze af te stemmen op elk soort inrichting. Bekijk ons aanbod, dat verder gaat dan alleen hoezen voor de huidige collectie IKEA-meubels. Wij naaien tevens hoezen voor atypische, uit de productie genomen meubels, o.a. van de populaire series Ektorp en Tomelilla.

Soferia is een Pools bedrijf met een internationale afzetmarkt.

Wij verkopen onze producten aan klanten uit alle landen van de Europese Unie en de V.S. Als onze hoezen worden op bestelling vervaardigd op het moment dat je het product hebt gekozen.
We leveren ze binnen 14 werkdagen bij je af!
Neem in geval van vragen contact  met ons op.