Ideale hoezen voor dierenbezitters

Iedereen met een hond, kat of ander huisdier weet maar al te goed wat een schade deze kunnen aanrichten aan onze meubels. Overweeg daarom een hoes van stof die er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien. Wij zijn dol op dieren en daarom bieden wij een textielcollectie aan die de gevolgen van de acties van huisdieren minimaliseert.

Posted By: In: Advies On: Comment: 0 Hit: 1799

Aan diereneigenaren bevelen wij stoffen aan met een beschermende laag op basis van een innovatieve technologie, die werkt als elastische en verende barrière tegen schade door je huisdier. De meeste stoffen uit ons assortiment worden met een dergelijke apprêtuur bedekt. Wij raden aan om bij de textielkeuze te letten op het EASY CLEAN logo. Stoffen met dit logo zijn makkelijk te ontdoen van vlekken door huiselijke ongelukken. lees meer

Dierenliefhebbers zullen ook prijs stellen op goede bestendigheid van de vezels, in het bijzonder met betrekking tot schuring en slijtage. De meeste stoffen hebben daarom een schuurbestendigheid van 50000 Martindale-cycli.

Wil je met eigen ogen zien of deze stoffen opgewassen zijn tegen je huisdieren? Bestel gratis testers en ontdek hoe eenvoudig je ze schoon houdt.

Je kunt hier meer lezen over onze innovatieve technologieën voor eenvoudigere reiniging.

Lees ook de uitgebreide informatie over het reinigen van EASY CELAN stoffen lees meer.

Comments

Leave your comment

Prestashop Appliance - Powered by TurnKey Linux